2015-12-10 13:45

2015-12-10 13:45

Helgen i Brokyrkan

ÅTORP

På fredag kväll inbjuds alla att fira Lucia i Brokyrkan i Persbol. Traditionsenligt kommer Lucia med följe på besök.

Efter samlingen serveras lussekaffe och till sist kommer frågan; Vem vinner årets Pepparkakshus? På lördag eftermiddag blir det Julmusikal i Brokyrkan. I musikalen ingår barn, ungdomar och kören Prisma. Söndagsskolan, som denna dag har sin avslutning, kommer att medverka. Eftermiddagen avrundas med saft och julkaffe.

Efter samlingen serveras lussekaffe och till sist kommer frågan; Vem vinner årets Pepparkakshus? På lördag eftermiddag blir det Julmusikal i Brokyrkan. I musikalen ingår barn, ungdomar och kören Prisma. Söndagsskolan, som denna dag har sin avslutning, kommer att medverka. Eftermiddagen avrundas med saft och julkaffe.