2015-12-01 12:57

2015-12-01 12:57

För lång och trogen tjänst

CAMBREXANSTÄLLDA MED LÅNG OCH TROGEN TJÄNST 2015

Karlskoga. Cambrex VD Bjarne Sandberg tackade de anställda med 45 och 25 anställningsår och medarbetarna som slutat med pension i år vid en supé på Bofors Hotell onsdagen den 25 november. De anställda som slutat med pension är Monica Wahlström (45 år) och Hans Pettersson (37 år). Krister Dahlbäck, Matz Ericson och Ann-Britt Wikander har 45 anställningsår. Rose-Marie Gustavsson, Mattias Hanssen och Monica Sjöberg har 25 anställningsår.

Respektive chefer delade ut klockor och armband till de anställda med 45 och 25 anställningsår och minnesgåvor till de anställda som har slutat med pension.

Karlskoga. Cambrex VD Bjarne Sandberg tackade de anställda med 45 och 25 anställningsår och medarbetarna som slutat med pension i år vid en supé på Bofors Hotell onsdagen den 25 november. De anställda som slutat med pension är Monica Wahlström (45 år) och Hans Pettersson (37 år). Krister Dahlbäck, Matz Ericson och Ann-Britt Wikander har 45 anställningsår. Rose-Marie Gustavsson, Mattias Hanssen och Monica Sjöberg har 25 anställningsår.

Respektive chefer delade ut klockor och armband till de anställda med 45 och 25 anställningsår och minnesgåvor till de anställda som har slutat med pension.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.