2015-11-19 14:41

2015-11-19 14:41

Gospelsång i Rävåskyrkan

KARLSKOGA

Karlskoga Gospel, under ledning av Lesley Brown, medverkar i söndagens gudstjänst i Rävåskyrkan.

Pastor Per Wärmegård predikar och Ann-Christine Johansson leder gudstjänsten. Det blir även förbön för flyktingsituationen i Syrien samt extra insamling till stöd för de samarbetskyrkor Equmeniakyrkan har i Syrien.

Pastor Per Wärmegård predikar och Ann-Christine Johansson leder gudstjänsten. Det blir även förbön för flyktingsituationen i Syrien samt extra insamling till stöd för de samarbetskyrkor Equmeniakyrkan har i Syrien.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.