2015-11-12 15:42

2015-11-12 15:42

Vernissage på 39:an

KARLSKOGA

På lördag förmiddag bjuder Marian Väpnargård in till vernissage i Församlingshemmet 39;an.

Hon kommer att visa och berätta om sin konst i form av litografier och akvareller. Marian är utbildad på konsthögskolan i Göteborg och Stenebyskolan i Dals Långed. Hon har erhållit ett flertal stipendier och utmärkelser och då inte minst Frödingsstipendiet för värdefull insats för Värmländsk kultur. Marian utövar sin konst i prostgården i Bjurtjärn.

Hon kommer att visa och berätta om sin konst i form av litografier och akvareller. Marian är utbildad på konsthögskolan i Göteborg och Stenebyskolan i Dals Långed. Hon har erhållit ett flertal stipendier och utmärkelser och då inte minst Frödingsstipendiet för värdefull insats för Värmländsk kultur. Marian utövar sin konst i prostgården i Bjurtjärn.