2015-11-06 13:38

2015-11-06 13:38

Möte med fotoklubben

DEGERFORS

Nu på onsdag är det dags för Fotoklubbsmöte i klubblokalen.

Under mötet går man igenom kamerans olika funktioner. Vid senaste mötet fick man lära sig belysningsteknik och denna gång ska man visa vad man lärt sig. Kvällens omgång i klubbtävlingen är mottofri. Leder gör Annelie Blomqvist, tvåa är Susanne Wallin. Medlemmarna uppmanas att ta med bilder till tävlingen, men även andra för att visa på mötet

Under mötet går man igenom kamerans olika funktioner. Vid senaste mötet fick man lära sig belysningsteknik och denna gång ska man visa vad man lärt sig. Kvällens omgång i klubbtävlingen är mottofri. Leder gör Annelie Blomqvist, tvåa är Susanne Wallin. Medlemmarna uppmanas att ta med bilder till tävlingen, men även andra för att visa på mötet

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.