2015-10-09 12:09

2015-10-09 12:09

Berättar om pilgrimsresa

KARLSKOGA

Kommande tisdag kan man möta Israel och Palestina genom Anna-Karin Lindmans ögon. Hon kommer till Tisdagsträffen i Rävåskyrkan för att berätta om en pilgrimsresa som hon gjorde i våras till Det heliga landet. Anna-Karin är sjuksköterska och har arbetet med cancerkirurgi på Karlskoga lasarett. Hon är en berest person med kameran i bagaget och kommer att visa bilder från sin pilgrimsfärd.

Kommande tisdag kan man möta Israel och Palestina genom Anna-Karin Lindmans ögon. Hon kommer till Tisdagsträffen i Rävåskyrkan för att berätta om en pilgrimsresa som hon gjorde i våras till Det heliga landet. Anna-Karin är sjuksköterska och har arbetet med cancerkirurgi på Karlskoga lasarett. Hon är en berest person med kameran i bagaget och kommer att visa bilder från sin pilgrimsfärd.