2015-09-29 13:23

2015-09-29 14:14

Världens barn i Vallakyrkan

DEGERFORS

Nu är det full fart på insamlingen till förmån för Världens Barn.

På lördag blir det tårtbuffé i Vallakyrkan och senare på kvällen underhåller Ingela Öhman Trio från Kristinehamn. Ingela Öhman Trio bildades sommaren 2012. Trion skulle egentligen bara göra en enstaka spelning under den sommarens Bluesfest i Kristinehamn, men responsen från publiken blev så stark att man beslutade att spela vidare. Repertoaren består till största delen av eget material men man gör även covers på både kända och okända bluesar. Ingela Öhman sjunger och spelar slagverk. Hon använder inte traditionellt trumset utan endast cajun och virveltrumma. Per Öhman spelar akustisk gitarr och Jesper Halling kontrabas.

Alla intäkter går oavkortat till insamlingen Världens Barn.

På lördag blir det tårtbuffé i Vallakyrkan och senare på kvällen underhåller Ingela Öhman Trio från Kristinehamn. Ingela Öhman Trio bildades sommaren 2012. Trion skulle egentligen bara göra en enstaka spelning under den sommarens Bluesfest i Kristinehamn, men responsen från publiken blev så stark att man beslutade att spela vidare. Repertoaren består till största delen av eget material men man gör även covers på både kända och okända bluesar. Ingela Öhman sjunger och spelar slagverk. Hon använder inte traditionellt trumset utan endast cajun och virveltrumma. Per Öhman spelar akustisk gitarr och Jesper Halling kontrabas.

Alla intäkter går oavkortat till insamlingen Världens Barn.