2015-09-18 15:22

2015-09-18 15:22

Träff för daglediga

KEDJEÅSEN

Kommande tisdag inbjuder Nolsokna byalag och Studieförbundet Vuxenskolan till Dagledigträff i Kedjeåsgården, Det blir underhållning med trubaduren Rolf Rondahl och det blir även servering och lotterier.

Kommande tisdag inbjuder Nolsokna byalag och Studieförbundet Vuxenskolan till Dagledigträff i Kedjeåsgården, Det blir underhållning med trubaduren Rolf Rondahl och det blir även servering och lotterier.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.