2015-09-07 11:11

2015-09-07 11:11

Författarbesök på biblioteket

KARLSKOGA

Kommande torsdag blir det författarbesök på biblioteket.

Under rubriken ”Stå i bredd” kommer Ebba Witt-Brattström att föreläsa. I sjuttiotalets litteratur diskuterades kvinnors och mäns möjlighet att stå i bredd i kärlek och arbetsliv. En av böckerna var Maja Ekelöfs ”Rapport från en skurhink”. Vad betydde den för sina föreläsare?

Ebba Witt-Brattström har bland annat skrivit boken ”Å alla kära systrar!”.

Under rubriken ”Stå i bredd” kommer Ebba Witt-Brattström att föreläsa. I sjuttiotalets litteratur diskuterades kvinnors och mäns möjlighet att stå i bredd i kärlek och arbetsliv. En av böckerna var Maja Ekelöfs ”Rapport från en skurhink”. Vad betydde den för sina föreläsare?

Ebba Witt-Brattström har bland annat skrivit boken ”Å alla kära systrar!”.