2015-08-28 20:38

2015-08-28 20:38

Happening på stan

KARLSKOGA

På lördag träffas årets konstnärer och konsthantverkare, inför Konst Runt Möckeln, på gräsmattan utanför Konsthallen.

De kallar det Happening på stan och kommer att visa upp något av sitt skapande eller passa på att skapa något ute i det fria. Samtidigt kommer årets kartor och information om vernissage till årets konstrunda och Kulturkollision att lämnas ut.

Konstnärerna och konsthantverkarna kommer även att finnas representerade vid Degernäs i evenemanget Under månen.

De kallar det Happening på stan och kommer att visa upp något av sitt skapande eller passa på att skapa något ute i det fria. Samtidigt kommer årets kartor och information om vernissage till årets konstrunda och Kulturkollision att lämnas ut.

Konstnärerna och konsthantverkarna kommer även att finnas representerade vid Degernäs i evenemanget Under månen.