2015-05-19 06:00

2015-05-19 06:00

Konsert i kärlekens tecken

KYRKOKONSERT: En ryggsäck med glimrande guldkornA-M K

Välgörenhetskonsert

Att få vara med i Karlskoga kyrka förra lördagskvällen och uppleva denna välgörenhetskonsert, som fantastiska Åsa Karlström med sina enastående, välsjungande gäster bjöd på, gav inte bara ett guldkorn, utan tusen sådana. All kärlek som flödade denna kväll, höll på att lyfta taket i kyrkan.

I vår många gånger så trasiga värld, borde denna konsert ges i varenda kyrka här på jorden. Då tror jag att vår planet skulle se ljusare ut. Den skulle få många människor att vakna upp och inse kärlekens betydelse.

Jag kan bara säga, hjärtligt tack till Åsa och till de människor som försöker göra något gott för sin nästa och för vår värld. De ger alla ett hopp om en mera kärleksfull framtid på vår jord.

Din insats Åsa, gav mig en hel ryggsäck fylld med glimrande guldkorn, som jag tacksamt kommer att bära med mig så länge jag lever.

Att få vara med i Karlskoga kyrka förra lördagskvällen och uppleva denna välgörenhetskonsert, som fantastiska Åsa Karlström med sina enastående, välsjungande gäster bjöd på, gav inte bara ett guldkorn, utan tusen sådana. All kärlek som flödade denna kväll, höll på att lyfta taket i kyrkan.

I vår många gånger så trasiga värld, borde denna konsert ges i varenda kyrka här på jorden. Då tror jag att vår planet skulle se ljusare ut. Den skulle få många människor att vakna upp och inse kärlekens betydelse.

Jag kan bara säga, hjärtligt tack till Åsa och till de människor som försöker göra något gott för sin nästa och för vår värld. De ger alla ett hopp om en mera kärleksfull framtid på vår jord.

Din insats Åsa, gav mig en hel ryggsäck fylld med glimrande guldkorn, som jag tacksamt kommer att bära med mig så länge jag lever.