2015-05-07 13:39

2015-05-07 13:39

Två turer med Korpen

SVARTÅ/ÅTORP

På söndag inbjuder Korpen till två tipspromenader. På förmiddagen är starten förlagd till Svartå Folkets hus och samarrangör är Svartå utvecklingsgrupp.

Promenaden kommer att vara 3.1 kilometer och gå på asfalt och grus, en liten backe blir det också.

På eftermiddagen i Åtorp är starten vid Café Kaffebönan och samarbetspartner är handlarna i Åtorp. Turen är 0.5-1.8 kilometer lång och går på både asfalt och grus. Det kommer att finnas tombolalotter och motionsbingo till försäljning på båda ställena.

Promenaden kommer att vara 3.1 kilometer och gå på asfalt och grus, en liten backe blir det också.

På eftermiddagen i Åtorp är starten vid Café Kaffebönan och samarbetspartner är handlarna i Åtorp. Turen är 0.5-1.8 kilometer lång och går på både asfalt och grus. Det kommer att finnas tombolalotter och motionsbingo till försäljning på båda ställena.