2015-03-10 13:42

2015-03-10 13:42

Willemsen i Rävåskyrkan

KARLSKOGA

På söndag gästas Rävåskyrkan av pastor Gerard Willemsen.

Han kommer ursprungligen från Holland men har bott många år i Sverige och arbetat som missionär bland samerna. Han är anställd av Ekumeniakyrkan centralt som koordinator för kyrkans arbete i Euroasien och bland ursprungsbefolkningar i olika delar av världen. På söndag kommer han att berätta om sitt arbete. Robert Bådagård är gudstjänstledare och Agneta Bådagård medverkar med sång.

Han kommer ursprungligen från Holland men har bott många år i Sverige och arbetat som missionär bland samerna. Han är anställd av Ekumeniakyrkan centralt som koordinator för kyrkans arbete i Euroasien och bland ursprungsbefolkningar i olika delar av världen. På söndag kommer han att berätta om sitt arbete. Robert Bådagård är gudstjänstledare och Agneta Bådagård medverkar med sång.