2015-03-05 15:21

2015-03-05 15:21

Diplomater på Solbringen

KARLSKOGA

Karlskoga Humanistiska förening inbjuder den 10 mars till ett föredrag av ambassadörsparet Madeleine Ströje Wilkens och Martin Wilkens på Solbringen.

De har varit diplomater i fyra världsdelar och kommer att berätta om 40 års utrikestjänst med placering i Nord- och Sydamerika, Afrika och Europa varvat med tjänstgöring på UD i Stockholm. De har upplevt militärkupper, finanskriser, laglöshet och kriser. Madeleine har övervakat valprocesser i ett tiotal länder och som pensionär arbetar hon för att främja Sveriges intressen i världen.

De har varit diplomater i fyra världsdelar och kommer att berätta om 40 års utrikestjänst med placering i Nord- och Sydamerika, Afrika och Europa varvat med tjänstgöring på UD i Stockholm. De har upplevt militärkupper, finanskriser, laglöshet och kriser. Madeleine har övervakat valprocesser i ett tiotal länder och som pensionär arbetar hon för att främja Sveriges intressen i världen.