2015-02-10 14:33

2015-02-10 14:33

Musik i Konsthallen

KARLSKOGA

På lördag blir det åter musik i Konsthallen.

Det är Malin och Erik Näsman som bjuder på musik de själva gillar. De vill att det ska låta bra och att publiken ska känna igen låtarna. Malin är utbildad i sång och sjunger i många olika sammanhang. Det händer att hon gästsjunger i Kung Ful eller DeNadas. Erik spelar vanligtvis keyboard i bandet Kung Ful men kompar också Malin på piano eller gitarr.

Det är Malin och Erik Näsman som bjuder på musik de själva gillar. De vill att det ska låta bra och att publiken ska känna igen låtarna. Malin är utbildad i sång och sjunger i många olika sammanhang. Det händer att hon gästsjunger i Kung Ful eller DeNadas. Erik spelar vanligtvis keyboard i bandet Kung Ful men kompar också Malin på piano eller gitarr.