2015-02-06 15:25

2015-02-06 15:25

Soheila föreläser

KARLSKOGA

”Jag heter Mah Doht Soheila Davodian Gilan Kalhor Fors... Varje led i mitt namn har något att berätta”. Så börjar boken Kärleken blev mitt vapen, som är Soheila Fors berättelse om sitt liv, från en kurdisk prinsessa som läste Pippi Långstrump till grundare av Tehuset i Karlskoga. Boken är skriven tillsammans med journalisten Ingalill Bergensten. Kommande tisdag besöker Soheila biblioteket för att själv berätta.

”Jag heter Mah Doht Soheila Davodian Gilan Kalhor Fors... Varje led i mitt namn har något att berätta”. Så börjar boken Kärleken blev mitt vapen, som är Soheila Fors berättelse om sitt liv, från en kurdisk prinsessa som läste Pippi Långstrump till grundare av Tehuset i Karlskoga. Boken är skriven tillsammans med journalisten Ingalill Bergensten. Kommande tisdag besöker Soheila biblioteket för att själv berätta.