2015-02-04 12:12

2015-02-04 12:12

Helgen i Rävåskyrkan

KARLSKOGA

På lördag inbjuder Rävåskyrkan till Gemenskapskväll.

Det kommer att finnas olika aktiviteter att välja mellan, bland annat olika spel och kanske en pysselhörna. Delvis beror det på vad deltagarna själva vill. En grupp kommer att ansvara för servering och kvällen avslutas med gemensam andakt.

Örjan Samuelsson från Hela människan i Karlskoga-Degerfors predikar i söndagens gudstjänst. För sången svarar Lennart Fredman och gudstjänstledare är Maj Andersson. Det inbjuds till kyrkkaffe i Mariasalen.

Det kommer att finnas olika aktiviteter att välja mellan, bland annat olika spel och kanske en pysselhörna. Delvis beror det på vad deltagarna själva vill. En grupp kommer att ansvara för servering och kvällen avslutas med gemensam andakt.

Örjan Samuelsson från Hela människan i Karlskoga-Degerfors predikar i söndagens gudstjänst. För sången svarar Lennart Fredman och gudstjänstledare är Maj Andersson. Det inbjuds till kyrkkaffe i Mariasalen.