2014-12-22 15:41

2015-01-20 22:45

Julhelgen i Rävåskyrkan

KARLSKOGA

På julafton inbjuder Rävåskyrkan till Julnattsgudstjänst. För sången svarar några av församlingens sångare, medan pastor Robert Bådagård svarar för ledning, förkunnelse och deklamation.

Annandag jul är sedan mer än hundra år missionens dag. Årets tema är ”Tänd ett ljus”. Gudstjänstens första del hålls i kyrksalen och består av sånger, texter och förkunnelse, för detta ansvarar Robert Bådagård. Vid gudstjänstens andra del, nere i Mariasalen, kommer Maj Andersson, tidigare missionsarbetare i Kongo att framföra missionsglimtar.

Annandag jul är sedan mer än hundra år missionens dag. Årets tema är ”Tänd ett ljus”. Gudstjänstens första del hålls i kyrksalen och består av sånger, texter och förkunnelse, för detta ansvarar Robert Bådagård. Vid gudstjänstens andra del, nere i Mariasalen, kommer Maj Andersson, tidigare missionsarbetare i Kongo att framföra missionsglimtar.