2014-12-18 14:28

2015-01-20 22:44

Julkonsert i kyrkan

KARLSKOGA

Annandag jul blir det traditionell julkonsert i Karlskoga kyrka under rubriken "Till Betlehem, mitt hjärta".

Maria Ljungström är sångsolist och bosatt i Fredriksberg. Hon är utbildad i solosång och pianospel vid Hjos folkhögskola och är ofta anlitad solist vid konserter och oratorier. Monica Albertus medverkar med textläsning och Kerstin Chrunak med orgelmusik. Kollekt kommer att upptas till Svenska Kyrkans internationella arbete.

Maria Ljungström är sångsolist och bosatt i Fredriksberg. Hon är utbildad i solosång och pianospel vid Hjos folkhögskola och är ofta anlitad solist vid konserter och oratorier. Monica Albertus medverkar med textläsning och Kerstin Chrunak med orgelmusik. Kollekt kommer att upptas till Svenska Kyrkans internationella arbete.