2018-10-12 06:00

2018-10-12 06:00

Skapar kortare restid

Svar till insändare ”Varför togs busstoppet bort?” :

Vad bra att du hör av dig till oss med din fundering.

Flytten av hållplatsläget vid lasarettet för linje 502 gjordes i samband med att vi lanserade den nya trafiken 14 augusti 2016. För att skapa en kortare restid mellan de två kommunhuvudorterna behövde vi skapa en genare linjesträckning. Därav flyttades hållplatsläget cirka 200 meter upp till stora vägen. Vi beklagar att detta inneburit en något längre sträcka att gå till lasarettet för dig och andra resenärer.

Hållplatsen vid lasarettet har inte tagits bort utan finns kvar och trafikeras av stadstrafiken i Karlskoga. Om du inte har möjlighet att gå till lasarettet från stora vägen när du åker med linje 502 så kan du åka till Karlskoga busstation och där byta till en stadsbusslinje som tar dig hela vägen fram till lasarettet.

Fredrik Eliasson

Kollektivtrafikchef Länstrafiken Örebro.

Flytten av hållplatsläget vid lasarettet för linje 502 gjordes i samband med att vi lanserade den nya trafiken 14 augusti 2016. För att skapa en kortare restid mellan de två kommunhuvudorterna behövde vi skapa en genare linjesträckning. Därav flyttades hållplatsläget cirka 200 meter upp till stora vägen. Vi beklagar att detta inneburit en något längre sträcka att gå till lasarettet för dig och andra resenärer.

Hållplatsen vid lasarettet har inte tagits bort utan finns kvar och trafikeras av stadstrafiken i Karlskoga. Om du inte har möjlighet att gå till lasarettet från stora vägen när du åker med linje 502 så kan du åka till Karlskoga busstation och där byta till en stadsbusslinje som tar dig hela vägen fram till lasarettet.

Fredrik Eliasson

Kollektivtrafikchef Länstrafiken Örebro.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.