2018-08-09 06:00

2018-08-09 06:00

Nämnden anser inte att det är ett överbud

Svar direkt

Den aktuella fastigheten är av betydelse för att åtgärda korsningen vid östra infarten.

Denna korsning är utpekad som prioriterad att göra säkrare i Trafikverkets åtgärdsvalsstudie för E18. Åtgärdsvalsstudien har tagits fram i dialog och samarbete med Karlskoga kommun. Syftet är att öka både trafiksäkerheten och områdets attraktivitet.

Det är samhällsbyggnadsnämnden som har beslutat om att köpa in den aktuella fastigheten, det är i dagsläget inte möjligt för en enskild tjänsteman att ta beslut om belopp på 2 miljoner kronor. Samhällsbyggnadsnämnden och dess förvaltning bedömer inte att priset var ett överbud utifrån de förutsättningar som gäller för området.

 

Martin Lindström

Tf chef samhällsbyggnadsförvaltningen

Denna korsning är utpekad som prioriterad att göra säkrare i Trafikverkets åtgärdsvalsstudie för E18. Åtgärdsvalsstudien har tagits fram i dialog och samarbete med Karlskoga kommun. Syftet är att öka både trafiksäkerheten och områdets attraktivitet.

Det är samhällsbyggnadsnämnden som har beslutat om att köpa in den aktuella fastigheten, det är i dagsläget inte möjligt för en enskild tjänsteman att ta beslut om belopp på 2 miljoner kronor. Samhällsbyggnadsnämnden och dess förvaltning bedömer inte att priset var ett överbud utifrån de förutsättningar som gäller för området.

 

Martin Lindström

Tf chef samhällsbyggnadsförvaltningen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.