2018-08-08 06:00

2018-08-08 06:00

Hur spenderar ni våra pengar?!

Valet 2018: Fråga till kommunpolitikerna

Valet 2018

- Ombyggnad av torget till något förvirrande som ingen riktigt förstår hur det skall funka. Detta för säkerhetens skull säger man. Samtidigt som flertal omkommit vid korsningen vid E18 Brickegården och Ekeby utan att det görs något.

- Parkour bana som riktar sig till en så liten målgrupp så den är försvinnande liten.

- Uppställningsplats för husbilar som konkurrerar med campingarna.

Ovanstående har kostat en ansenlig summa skattepengar att bygga.

Är detta rätt prioriteringar för invånarna i Karlskoga?

- Skolor behöver renoveras/uppdateras. Lekplatser behöver renoveras. Skolböcker behövs köpas uppdateras. Skolmaten blir sämre. Vägarna blir sämre. Klippning av grönytor försämras. Mer personal till vård, hemtjänst och äldreboende behövs. Ja, listan kan göras lång.

Prioritera invånarnas basbehov så de funkar i kommunen, efter det kan man ägna sig åt extravaganser. Det är så man får göra med sin egen ekonomi, och det är ingen skillnad mot en kommuns ekonomi. Börjar likna Lyxfällan det här.

”Bekymrad skattebetalare”

- Ombyggnad av torget till något förvirrande som ingen riktigt förstår hur det skall funka. Detta för säkerhetens skull säger man. Samtidigt som flertal omkommit vid korsningen vid E18 Brickegården och Ekeby utan att det görs något.

- Parkour bana som riktar sig till en så liten målgrupp så den är försvinnande liten.

- Uppställningsplats för husbilar som konkurrerar med campingarna.

Ovanstående har kostat en ansenlig summa skattepengar att bygga.

Är detta rätt prioriteringar för invånarna i Karlskoga?

- Skolor behöver renoveras/uppdateras. Lekplatser behöver renoveras. Skolböcker behövs köpas uppdateras. Skolmaten blir sämre. Vägarna blir sämre. Klippning av grönytor försämras. Mer personal till vård, hemtjänst och äldreboende behövs. Ja, listan kan göras lång.

Prioritera invånarnas basbehov så de funkar i kommunen, efter det kan man ägna sig åt extravaganser. Det är så man får göra med sin egen ekonomi, och det är ingen skillnad mot en kommuns ekonomi. Börjar likna Lyxfällan det här.

”Bekymrad skattebetalare”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.