2018-07-10 06:00

2018-07-10 09:20

Arbets Förnedringen

Jobb:

Är en sur tjurig gubbe som arbetat i 45 år nu har jag blivit arbetslös 60 plus och besökte Arbetsförmedlingen för att kunna få stöttning och matchning.

Klättrar på väggarna och vill jobba några år till. Svaret blev, du behöver inget extra stöd du sköter jobb rapporteringen så bra. Och förresten alla pengar för din sort är slut. Kom tillbaka när du varit långtidsarbetslös? Pengarna har gått till nyetableringar.

Känns väldigt förnedrande.

Trött på livet

 

Klättrar på väggarna och vill jobba några år till. Svaret blev, du behöver inget extra stöd du sköter jobb rapporteringen så bra. Och förresten alla pengar för din sort är slut. Kom tillbaka när du varit långtidsarbetslös? Pengarna har gått till nyetableringar.

Känns väldigt förnedrande.

Trött på livet

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.