2018-06-13 06:00

2018-06-13 06:00

Röstade väl ja?

Svar till Alf Rosberg:

Var inte du med o röstade ja för regionen? Det gjorde ju alla partier.

Du vet inte om vissa investeringar behövs t ex bassäng som är så sliten o gammal som många får träna i. Politiker o tjänstemän utan vårdkunskap ska inte sköta sjukvården. Vi mindre sjukhus behövs i hela landet. Varför ska trauman till örebro då kga hade bra omhändertagande av detta tidigare. Klart alla som kan slutar när man ser vart det lutar. Arbetsglädjen o enkelheten försvinner.

//Sjuksköterska i många år.

Var inte du med o röstade ja för regionen? Det gjorde ju alla partier.

Du vet inte om vissa investeringar behövs t ex bassäng som är så sliten o gammal som många får träna i. Politiker o tjänstemän utan vårdkunskap ska inte sköta sjukvården. Vi mindre sjukhus behövs i hela landet. Varför ska trauman till örebro då kga hade bra omhändertagande av detta tidigare. Klart alla som kan slutar när man ser vart det lutar. Arbetsglädjen o enkelheten försvinner.

//Sjuksköterska i många år.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.