2018-06-13 06:00

2018-06-13 06:00

Kör mot rött

Trafik:

Jag cyklar till skolan varje dag, varje dag möter jag bilar som kör mot rött vid övergångsstället vid Storängen, mot Fisksjöleden. Varje dag passerar många ungdomar och barn över för att komma till Stråningstorp, Aggerudsskolan, Skrantaskolan och många fler ställen. Polisen har inte koll där, jag överdriver inte när jag säger att jag möter minst två bilar som kör mot rött varenda dag. Inte nog med personbilar så är det även stora lastbilar påväg mot Volvo. Jag hoppas att folk skärper sig och att polisen har mer kontroller där. En förbättring måste ske.

Väldigt irriterad högstadieelev

Jag cyklar till skolan varje dag, varje dag möter jag bilar som kör mot rött vid övergångsstället vid Storängen, mot Fisksjöleden. Varje dag passerar många ungdomar och barn över för att komma till Stråningstorp, Aggerudsskolan, Skrantaskolan och många fler ställen. Polisen har inte koll där, jag överdriver inte när jag säger att jag möter minst två bilar som kör mot rött varenda dag. Inte nog med personbilar så är det även stora lastbilar påväg mot Volvo. Jag hoppas att folk skärper sig och att polisen har mer kontroller där. En förbättring måste ske.

Väldigt irriterad högstadieelev

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.