2018-01-13 06:00

2018-01-13 06:00

Äntligen

X-macken

Tack Boforsen för att ni övertar marken där den gamla X-bensinmacken i Bricketorp är.

Med sitt utsatta läge utefter E-18 har den i flera år inte precis varit någon skönhetsupplevelse med bl.a. alla uppställda person och lastbilar i olika stadier. Många är de insändare som haft åsikter om den också och nu i höst kommer den att försvinna och därmed får Karlskoga förhoppningsvis en snyggare infart österifrån på E18.

Hoppfulla karlskogabor

 

Med sitt utsatta läge utefter E-18 har den i flera år inte precis varit någon skönhetsupplevelse med bl.a. alla uppställda person och lastbilar i olika stadier. Många är de insändare som haft åsikter om den också och nu i höst kommer den att försvinna och därmed får Karlskoga förhoppningsvis en snyggare infart österifrån på E18.

Hoppfulla karlskogabor

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.