2016-10-14 06:00

2016-10-14 06:00

Är ingen belastning för mig

INSÄNDARE: Svar till Arg kund i Bråten

Sophämtning

Kära Arg kund i Bråten. Ska det vara så svårt att ställa sopkärlet vid tomtgränsen den dagen sopbilen kommer, det mullrar inte alls av missnöje runt om i kommunen. Jag tycker inte det är en belastning att jag kör ut mitt eget sopkärl till min tomtgräns, det gör jag gärna, så dessa fantastiska människor kan få må bra och jobba tills dom ska gå i pension.

Jag kan inte se vart vi har blivit överkörda, vi har fått information om detta innan semestern men den har du tydligen inte läst. Jag kan förstå att det finns problem hos vissa kunder som byggt upp sina tunnor så att kärlen måste lyftas både med innehåll och även efter tömning, så man måste se på helheten om vi alla hjälps åt så blir det bättre i slutändan. Jag tror inte Karlskoga Energi och Miljö har några invändningar på var och hur sopkärlen är placerade övrig tid utan endast den dagen dom ska tömmas.

Du har ju observerat att tunnorna har hjul så vad är ditt problem du har ju bara två tunnor att lyfta vilket inte sopåkarna har som ska tömma allas våra tunnor. Ditt problem om tunnor som blir stående efter vägen är ju ditt bekymmer inte kommunens, det är väl du som ansvarar för tunnorna, placerar du dom där sopkörarna bad om så är ju problemet löst. Du tror att sopvagnarna kommer stå härs och tvärs i alla villaområden, men där har du fel de kommer nog att stå där dom har byggt sina sopkärlsplaceringsplatser övrig tid. Stå på er sopkörare en mycket nöjd och tacksam kund. Ni som gnäller lägg energin på att orka flytta era tunnor i stället.

Nöjd kund

 

Kära Arg kund i Bråten. Ska det vara så svårt att ställa sopkärlet vid tomtgränsen den dagen sopbilen kommer, det mullrar inte alls av missnöje runt om i kommunen. Jag tycker inte det är en belastning att jag kör ut mitt eget sopkärl till min tomtgräns, det gör jag gärna, så dessa fantastiska människor kan få må bra och jobba tills dom ska gå i pension.

Jag kan inte se vart vi har blivit överkörda, vi har fått information om detta innan semestern men den har du tydligen inte läst. Jag kan förstå att det finns problem hos vissa kunder som byggt upp sina tunnor så att kärlen måste lyftas både med innehåll och även efter tömning, så man måste se på helheten om vi alla hjälps åt så blir det bättre i slutändan. Jag tror inte Karlskoga Energi och Miljö har några invändningar på var och hur sopkärlen är placerade övrig tid utan endast den dagen dom ska tömmas.

Du har ju observerat att tunnorna har hjul så vad är ditt problem du har ju bara två tunnor att lyfta vilket inte sopåkarna har som ska tömma allas våra tunnor. Ditt problem om tunnor som blir stående efter vägen är ju ditt bekymmer inte kommunens, det är väl du som ansvarar för tunnorna, placerar du dom där sopkörarna bad om så är ju problemet löst. Du tror att sopvagnarna kommer stå härs och tvärs i alla villaområden, men där har du fel de kommer nog att stå där dom har byggt sina sopkärlsplaceringsplatser övrig tid. Stå på er sopkörare en mycket nöjd och tacksam kund. Ni som gnäller lägg energin på att orka flytta era tunnor i stället.

Nöjd kund

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.