2016-10-04 06:00

2016-10-04 06:00

Det behövs fler p-förbud

Parkeringsproblem: Förstör sikten och innebär risker

Parkeringsproblem

Vi är många som bor i brf Karlskogahus nr 9 och som har infart/utfart till både våra garage och p-platser mellan Bregårdsgatan 31 och 33 och där står ofta bilar parkerade, framför allt vid ett litet tegelhus just däremellan som kanske innehåller något för el, vatten eller liknande.

När vi ska svänga ut på Bregårdsgatan förstör detta sikten mycket och innebär risker. Åtminstone där bör det vara p-förbud.

För några veckor sedan gjordes en raid och det sattes p-böter på alla som stod för nära det som egentligen är en fyrvägskorsning där vid 31-33 och det hjälpte en tid men verkar nu vara lika illa igen. Fortsätt gärna bötfälla där men markera gärna extra vid vår infart/utfart.

Jag trodde hela andra sidan av Bregårdsgatan hade p-förbud, men så verkar det inte vara, för även på den sidan står ofta en bil illa parkerad i förhållande till vår infart/utfart. Sätt gärna även p-böter på innergården när där felparkeras. Det fick jag själv när jag bara var uppe några minuter och bytte kläder för ganska länge sedan och har efter det inte sett en enda bil bli bötfälld fastän de ibland står parkerade länge. Påpekar även olämpligheten i att tvätta bilar på Karlskogahus nr 9:s innergård, då brunnar som ska finnas för sådant inte existerar!

Bilinnehavare

Vi är många som bor i brf Karlskogahus nr 9 och som har infart/utfart till både våra garage och p-platser mellan Bregårdsgatan 31 och 33 och där står ofta bilar parkerade, framför allt vid ett litet tegelhus just däremellan som kanske innehåller något för el, vatten eller liknande.

När vi ska svänga ut på Bregårdsgatan förstör detta sikten mycket och innebär risker. Åtminstone där bör det vara p-förbud.

För några veckor sedan gjordes en raid och det sattes p-böter på alla som stod för nära det som egentligen är en fyrvägskorsning där vid 31-33 och det hjälpte en tid men verkar nu vara lika illa igen. Fortsätt gärna bötfälla där men markera gärna extra vid vår infart/utfart.

Jag trodde hela andra sidan av Bregårdsgatan hade p-förbud, men så verkar det inte vara, för även på den sidan står ofta en bil illa parkerad i förhållande till vår infart/utfart. Sätt gärna även p-böter på innergården när där felparkeras. Det fick jag själv när jag bara var uppe några minuter och bytte kläder för ganska länge sedan och har efter det inte sett en enda bil bli bötfälld fastän de ibland står parkerade länge. Påpekar även olämpligheten i att tvätta bilar på Karlskogahus nr 9:s innergård, då brunnar som ska finnas för sådant inte existerar!

Bilinnehavare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.