2016-09-19 06:00

2016-09-19 06:00

Det är äppletider i år

Årstider: Fortsätter min vandring in i vintertid!

Det är gött om äpplen i år, finns det någe godare än, äpplepaj med vaniljsås till eftermiddagsfikat på altan i höstsolen, det är så gött så det finns inte på en skala på ett till tio! Men nackdelen är att det sätter sig på maggen och de kilona är svårt att bli av medf, tyvärr men det är kalla fakta bara inom parentes.

Likaså är det gött om lingon och kantareller, det är bara att packa ryggan och ta en skogspromenad, och skörda och fylla på förråden inför vintern!

Tänk vilken sensommar vi har fått i september, det är väl ändå underbart, men tyvärr en kort tid, av höstsejouren, men det är bara att njuta och må gött! Tyvärr så blir det för fort mörkt om kvällarna och det innebär mindre vaken tid för oss tvåbenta varelser, på jorden!

Snart kommer den vackra hösten då träden blir så vackra i sina praktfärger, och man skall slå igen trädgården och klippa ner buskar och växter och förstås kratta löv, men det är bra gymnastik, men vemodigt!

Fortsätter min vandring in i vintertid!

 

A-K Löfgren

Det är gött om äpplen i år, finns det någe godare än, äpplepaj med vaniljsås till eftermiddagsfikat på altan i höstsolen, det är så gött så det finns inte på en skala på ett till tio! Men nackdelen är att det sätter sig på maggen och de kilona är svårt att bli av medf, tyvärr men det är kalla fakta bara inom parentes.

Likaså är det gött om lingon och kantareller, det är bara att packa ryggan och ta en skogspromenad, och skörda och fylla på förråden inför vintern!

Tänk vilken sensommar vi har fått i september, det är väl ändå underbart, men tyvärr en kort tid, av höstsejouren, men det är bara att njuta och må gött! Tyvärr så blir det för fort mörkt om kvällarna och det innebär mindre vaken tid för oss tvåbenta varelser, på jorden!

Snart kommer den vackra hösten då träden blir så vackra i sina praktfärger, och man skall slå igen trädgården och klippa ner buskar och växter och förstås kratta löv, men det är bra gymnastik, men vemodigt!

Fortsätter min vandring in i vintertid!

 

A-K Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.