2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Det känns kränkande

Lokaltrafiken

Sitter här med en turlista på hur bussarna går, det är ett pysslande hit och dit. Det känns kränkande att vi som är äldre inte ska kunna ta oss till stan på ett enkelt sätt med bussen. Vi kanske också vill se torget, gå i affärerna, träffa vänner och uträtta saker. Nu ska man trava en bra bit till alla möjliga påstigande. Det kanske inte var hundra förut men det var acceptabelt. Hoppas och tror att Länstrafiken tänker om.

Trogen bussåkare

 

Sitter här med en turlista på hur bussarna går, det är ett pysslande hit och dit. Det känns kränkande att vi som är äldre inte ska kunna ta oss till stan på ett enkelt sätt med bussen. Vi kanske också vill se torget, gå i affärerna, träffa vänner och uträtta saker. Nu ska man trava en bra bit till alla möjliga påstigande. Det kanske inte var hundra förut men det var acceptabelt. Hoppas och tror att Länstrafiken tänker om.

Trogen bussåkare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.