2016-08-10 07:52

2016-08-10 07:52

Dags att agera

E18

Facit E18: Dödsolycka, incidenter, vägombyggnader, hasighetsöverträdelser, buller och oljud.

Fortlöpande diskussioner om åtgärder av genomfart Karlskoga. Trafikverket prioriterar ner byggande om förbifart. Trafikverket består av människor, människor har åsikter, åsikter kan påverkas. Karlskoga har valda politiker att tillgodose invånarnas intressen. Gör det, agera nu!

.Cecar-83.

 

Fortlöpande diskussioner om åtgärder av genomfart Karlskoga. Trafikverket prioriterar ner byggande om förbifart. Trafikverket består av människor, människor har åsikter, åsikter kan påverkas. Karlskoga har valda politiker att tillgodose invånarnas intressen. Gör det, agera nu!

.Cecar-83.

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.