2016-08-03 06:00

2016-08-03 06:00

Har ni någonsin åkt buss?

BUSSTRAFIK: Ni som bestämmer de nya bussturerna:

Håller med Två besvikna busspassagerare KT lördag 30/7.

Dessa förändringar som ska göras är ju bara försämringar. De runt Bråten kan jag inte uttala mig om, men för mig som bor på Ekeby, där tar de bort svängen runt Häsängen och Ekeby. ”Inte nog med underlag” Jo pyttsan!!

Massor går av och på vid Ekeby skolan, sen är det många äldre och som jag har svårt att gå. Vi måste försöka ta oss till Selma Lagerlöfsväg,

Inte lätt om man har svårt att gå, och hur ska det blir när vintern kommer?? Måste jag börja låna bil för att komma ut? Vissa grannar behöver kanske anlita färdtjänst. Vi som vill åka buss på grund av att det är klimatvänligare och faktiskt gemytligt för det mesta då vi har underbara busschaufförer här i stan.

Men ni som fattat dessa konstiga beslut har väl aldrig åkt buss i stan utan tittar bara på siffror och statistik. Ursäkta men det finns riktiga människor bakom dessa siffror. Så torgmötet den 16/8 kl 16-18 ska jag allt ta mig till och får höra vad de har att säga. Kan inte se att turen via Kosia kommer att vara fullpackad varje tur.

Nej snälla Länstrafiken, tänk om och tänk på oss resenärer, är det inte vi som är viktiga??

 

Ännu en besviken busspassagerare

 

Dessa förändringar som ska göras är ju bara försämringar. De runt Bråten kan jag inte uttala mig om, men för mig som bor på Ekeby, där tar de bort svängen runt Häsängen och Ekeby. ”Inte nog med underlag” Jo pyttsan!!

Massor går av och på vid Ekeby skolan, sen är det många äldre och som jag har svårt att gå. Vi måste försöka ta oss till Selma Lagerlöfsväg,

Inte lätt om man har svårt att gå, och hur ska det blir när vintern kommer?? Måste jag börja låna bil för att komma ut? Vissa grannar behöver kanske anlita färdtjänst. Vi som vill åka buss på grund av att det är klimatvänligare och faktiskt gemytligt för det mesta då vi har underbara busschaufförer här i stan.

Men ni som fattat dessa konstiga beslut har väl aldrig åkt buss i stan utan tittar bara på siffror och statistik. Ursäkta men det finns riktiga människor bakom dessa siffror. Så torgmötet den 16/8 kl 16-18 ska jag allt ta mig till och får höra vad de har att säga. Kan inte se att turen via Kosia kommer att vara fullpackad varje tur.

Nej snälla Länstrafiken, tänk om och tänk på oss resenärer, är det inte vi som är viktiga??

 

Ännu en besviken busspassagerare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.