2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

Tar ingen hänsyn

BUSSTRAFIK: Margit

Tidigare insändare har omtalat Länstrafikens linjeförändring för lokalbussarna i Karlskoga som påvisat försämring för oss resenärer.

På Länstrafikens hemsida finns en inbjudan till Alfred Nobels torg i Karlskoga den 16 augusti mellan kl. 16-18. Då får man ställa frågor om trafikomläggningen som genomförs den 14 augusti. Med andra ord då omläggningen redan är genomförd! Vilken hänsyn tar man till sina kunder?

På Länstrafikens hemsida finns en inbjudan till Alfred Nobels torg i Karlskoga den 16 augusti mellan kl. 16-18. Då får man ställa frågor om trafikomläggningen som genomförs den 14 augusti. Med andra ord då omläggningen redan är genomförd! Vilken hänsyn tar man till sina kunder?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.