2016-07-21 06:00

2016-07-21 06:00

Ta tillbaka Händer i dag

Tidningen: En av tidningens största servicedelar

Har varit bortrest några dagar och skulle i morse läsa dagens tidning och då framför allt Händer idag, som är det viktigaste för mig.

Hittade det inte och trodde tidningen gjort fel just idag, men ser nu att detta utgått. Läste K-T:s förklaring häromdagen utan att riktigt förstå den och läste nu en gång till med samma resultat. Jag har svårt att tro att vi i den här trakten har så mycket som ska vara under den rubriken Händer idag att det är ohanterligt för de som jobbar utan jag tror snarare att tidningen vill att man ska bli tvungen att sätta in andra sorters annonser, som tidningen får mer betalt för. Detta att ha Händer idag är en av tidningens största servicedelar, sannolikt den allra största, så snacka inte bort prenumeranternas önskan och jag kommer för övrigt inte heller att prenumerera om detta inslag tas bort.

Birgitta Karlsson

 

Hittade det inte och trodde tidningen gjort fel just idag, men ser nu att detta utgått. Läste K-T:s förklaring häromdagen utan att riktigt förstå den och läste nu en gång till med samma resultat. Jag har svårt att tro att vi i den här trakten har så mycket som ska vara under den rubriken Händer idag att det är ohanterligt för de som jobbar utan jag tror snarare att tidningen vill att man ska bli tvungen att sätta in andra sorters annonser, som tidningen får mer betalt för. Detta att ha Händer idag är en av tidningens största servicedelar, sannolikt den allra största, så snacka inte bort prenumeranternas önskan och jag kommer för övrigt inte heller att prenumerera om detta inslag tas bort.

Birgitta Karlsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.