2016-07-12 14:23

2016-07-12 14:23

Djurkyrkogården i Kilstabyn

ANSVAR

Tog en promenad ner till djurkyrkogården där alla kära husdjur ligger och blev alldeles bestört, fy så där ser ut.

Har ingen ansvar för denna gräset är metern högt på vissa ställen, någonting så ovårdat har jag aldrig sett. Finns ju massa arbetslösa ungdomar som vill ha sommarjobb, varför inte skicka dit några en gång i veckan eller varannan vecka med en gräsklippare? Vem har ansvar för denna? någon måste det ju vara. Eller är det meningen de som har djuren begravda där som ska sköta det? Men de har ju betalat för platsen eller hur och säkert trott denna ska skötas. Har inte kommun något ansvar för denna plats . Skulle gärna önska att någon svarar. Har själv inget djur där men förr var denna plats välskött. Önskar KT kunde ta sig dit och kolla.

Vän av ordning

Har ingen ansvar för denna gräset är metern högt på vissa ställen, någonting så ovårdat har jag aldrig sett. Finns ju massa arbetslösa ungdomar som vill ha sommarjobb, varför inte skicka dit några en gång i veckan eller varannan vecka med en gräsklippare? Vem har ansvar för denna? någon måste det ju vara. Eller är det meningen de som har djuren begravda där som ska sköta det? Men de har ju betalat för platsen eller hur och säkert trott denna ska skötas. Har inte kommun något ansvar för denna plats . Skulle gärna önska att någon svarar. Har själv inget djur där men förr var denna plats välskött. Önskar KT kunde ta sig dit och kolla.

Vän av ordning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.