2016-07-06 06:00

2016-07-06 06:00

Lyft för tunnlar

INSÄNDARE: Graffiti

Jag håller till fullo med insändaren som skrev om Graffiti i tidningen (1/7).

Hur många trista, grå och mörka tunnlar finns det inte under E18 och lite varstans här i Karlskoga som skulle kunna få ett stort lyft om några duktiga graffitimålare fick ta sig an dem. Många graffitimålningar är rena konstverk, och de är fantasifulla, färgrika och i mitt tycke fina.

Mera färg i vardagen

 

Hur många trista, grå och mörka tunnlar finns det inte under E18 och lite varstans här i Karlskoga som skulle kunna få ett stort lyft om några duktiga graffitimålare fick ta sig an dem. Många graffitimålningar är rena konstverk, och de är fantasifulla, färgrika och i mitt tycke fina.

Mera färg i vardagen

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.