2016-07-04 06:00

2016-07-04 14:02

Struntprat om studentbalen

INSÄNDARE

Efter att först ha läst din insändare så tänkte jag bara låta den vara. Men sedan så såg jag att du, till skillnad från mig, inte kunde stå för vad du tycker.

Jag kände då att det måste vara ett slut på anonyma insändare som bara vill gnälla.

Först och främst så är det ett mysterium hur du har mage att klaga på hur tjejerna såg ut på balen. Alla, verkligen alla, såg så fina ut och hade lagt ner så mycket tid och energi på förberedelser.

För det andra så klagar du på hur killarna klädde sig, allt från färg på skorna till frisyr. Du måste ha fått rysningar när du såg mig gå med bruna skor och håret upplagt med inrakade mönster på sidorna. Dessutom så hade jag ett litet snitt på ena ögonbrynet.

Jag vill också påpeka att jag gick på balen för att ha kul med mina vänner, inte för att jag blev nobbad från Nobelmiddagen. Vem bryr sig då om man har ryggen sträckt och går rakt?

Slutligen så vill jag bara säga att jag är väldigt avundsjuk på dig som både har ett så problemfritt liv och så mycket fritid att du skrev den här insändaren. Varje dag så ser jag hundratals viktigare saker framför mig.

Tack för ordet.

David Hugoson

Jag kände då att det måste vara ett slut på anonyma insändare som bara vill gnälla.

Först och främst så är det ett mysterium hur du har mage att klaga på hur tjejerna såg ut på balen. Alla, verkligen alla, såg så fina ut och hade lagt ner så mycket tid och energi på förberedelser.

För det andra så klagar du på hur killarna klädde sig, allt från färg på skorna till frisyr. Du måste ha fått rysningar när du såg mig gå med bruna skor och håret upplagt med inrakade mönster på sidorna. Dessutom så hade jag ett litet snitt på ena ögonbrynet.

Jag vill också påpeka att jag gick på balen för att ha kul med mina vänner, inte för att jag blev nobbad från Nobelmiddagen. Vem bryr sig då om man har ryggen sträckt och går rakt?

Slutligen så vill jag bara säga att jag är väldigt avundsjuk på dig som både har ett så problemfritt liv och så mycket fritid att du skrev den här insändaren. Varje dag så ser jag hundratals viktigare saker framför mig.

Tack för ordet.

David Hugoson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.