2016-07-04 06:00

2016-07-04 06:00

Älskar mitt hem

Karlskoga:

Svar till trött på bittra människor.

Nike: Inte skall du gå omkring och vara trött på bittra människor! I den mån min insändare har bidragit till din sinnesstämning ber jag ärligt och uppriktigt om ursäkt. Det har naturligtvis ALDRIG varit min avsikt.

Ja, du har alldeles rätt: jag älskar mitt hem, hus och trädgård i gott läge med fina grannar. Där har du också nyckeln till att jag stannat i 21 år. Det har nämligen visat sig vara förenat med avsevärda svårigheter att flytta hus+trädgård till en annan kommun.

Jag ser att vi bitvis har liknande synpunkter på Karlskoga och bitvis divergerande. Det är väl som det skall vara i en demokrati, eller hur? Genom öppen och ärlig debatt skall olika meningar kunna brytas.

Slutligen är jag naiv nog att tro dig när du önskar mig „lycka till i Karlstad”, den dagen jag inte längre orkar sköta mitt hus och min trädgård på ett tillfredsställande sätt och väljer att flytta till en lägenhet.

Tack!

Med vänlig hälsning

Fortfarande bitter

 

Nike: Inte skall du gå omkring och vara trött på bittra människor! I den mån min insändare har bidragit till din sinnesstämning ber jag ärligt och uppriktigt om ursäkt. Det har naturligtvis ALDRIG varit min avsikt.

Ja, du har alldeles rätt: jag älskar mitt hem, hus och trädgård i gott läge med fina grannar. Där har du också nyckeln till att jag stannat i 21 år. Det har nämligen visat sig vara förenat med avsevärda svårigheter att flytta hus+trädgård till en annan kommun.

Jag ser att vi bitvis har liknande synpunkter på Karlskoga och bitvis divergerande. Det är väl som det skall vara i en demokrati, eller hur? Genom öppen och ärlig debatt skall olika meningar kunna brytas.

Slutligen är jag naiv nog att tro dig när du önskar mig „lycka till i Karlstad”, den dagen jag inte längre orkar sköta mitt hus och min trädgård på ett tillfredsställande sätt och väljer att flytta till en lägenhet.

Tack!

Med vänlig hälsning

Fortfarande bitter

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.