2016-07-02 06:00

2016-07-02 06:00

Valtider

DEGERFORS

Vi Kristdemokrater respekterar att Degerforsvänstern själva utser sitt nya kommunalråd.

Därför lade vi ner våra röster, vilket är brukligt. Det är beklagligt att den praxisen inte alltid följs. Nu senast vid valet av alliansens oppositionsråd. Något för Degerforsvänstern att ha i tanken framöver.

Kristdemokraterna i Degerfors

Därför lade vi ner våra röster, vilket är brukligt. Det är beklagligt att den praxisen inte alltid följs. Nu senast vid valet av alliansens oppositionsråd. Något för Degerforsvänstern att ha i tanken framöver.

Kristdemokraterna i Degerfors

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.