2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Fantastisk föreställning

KARLSKOGA

Vill tacka för en fantastisk och underhållande föreställning av ”Rasmus på luffen”. Hela ensemblen var så samspelta och förmedlade en sådan glädje på scenen. Helt otroligt att se och alla dessa barn som gjorde sina roller på ett lysande sätt. Så har ni inte redan köpt biljett så rekommenderar jag verkligen att göra det! En stor eloge också till våra eldsjälar Eva Dällerud och Peter Krantz som ger oss Karlskogingar ett så rikt teaterliv.

Nöjd publik

Vill tacka för en fantastisk och underhållande föreställning av ”Rasmus på luffen”. Hela ensemblen var så samspelta och förmedlade en sådan glädje på scenen. Helt otroligt att se och alla dessa barn som gjorde sina roller på ett lysande sätt. Så har ni inte redan köpt biljett så rekommenderar jag verkligen att göra det! En stor eloge också till våra eldsjälar Eva Dällerud och Peter Krantz som ger oss Karlskogingar ett så rikt teaterliv.

Nöjd publik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.