2016-06-16 06:00

2016-06-16 06:00

Ni måste väl lyssna på personalen

AVDELNING Q

Vad i hela friden håller politikerna på med. Lyssnar ni inte på invånarna som skrivit på listor med protester alla som höjt sina stämmor. Jag är en av dom som provat på Örebro förlossning och det var inte den mysiga härliga stämning som på vårt BB. Jag undrar om ni politiker förstår att det är invånarna som röstat på er. Då måste ni väl för sjutton lyssna och personalen på avd. Q har ju också påtalat det.

Missnöjd

 

 

 

Vad i hela friden håller politikerna på med. Lyssnar ni inte på invånarna som skrivit på listor med protester alla som höjt sina stämmor. Jag är en av dom som provat på Örebro förlossning och det var inte den mysiga härliga stämning som på vårt BB. Jag undrar om ni politiker förstår att det är invånarna som röstat på er. Då måste ni väl för sjutton lyssna och personalen på avd. Q har ju också påtalat det.

Missnöjd

 

 

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.