2016-06-02 06:00

2016-06-02 06:00

Anledningar till rädsla

INSÄNDARE: Flyktingmottagande

Sitter och läser i morgontidningen och ser insändarna. En rubrik ”Varför denna rädsla?”.

Jag förstår direkt att det handlar om flyktingar och att personen som sänt in insändaren inte har någon kontakt med dessa utan troligtvis bor i ett tryggt område med svenskar. Varför denna rädsla? Det finns många anledningar.

Det första kan vara att många av dessa som uppger sig vara ”barn” i själva verket är över 18. Det kan vara de mord som skett på en mor och son som blev mördade när de shoppade på Ikea, eller en ung flicka som blir mördad på ett flyktingboende när hon är där för att hjälpa.

Så snälla du som frågar varför denna rädsla, sätt in dig mer i ämnet, kanske även hälsa på dessa i boenden, på gatan eller i fängelset.

Jerry

 

Jag förstår direkt att det handlar om flyktingar och att personen som sänt in insändaren inte har någon kontakt med dessa utan troligtvis bor i ett tryggt område med svenskar. Varför denna rädsla? Det finns många anledningar.

Det första kan vara att många av dessa som uppger sig vara ”barn” i själva verket är över 18. Det kan vara de mord som skett på en mor och son som blev mördade när de shoppade på Ikea, eller en ung flicka som blir mördad på ett flyktingboende när hon är där för att hjälpa.

Så snälla du som frågar varför denna rädsla, sätt in dig mer i ämnet, kanske även hälsa på dessa i boenden, på gatan eller i fängelset.

Jerry

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.