2016-05-21 06:00

2016-05-21 06:00

Det finns många fler...

Karlskoga: Fortkörare på E18

Varför endast en fortkörare?

Orkade man inte med mera, man får ju gå ur bilen när man kollar hastigheten. Den som åkte fast kanske gör en anmälan om diskriminering eftersom 95 procent kör för fort och det verkar vara tillåtet generellt.

Man ser aldrig att långtradare eller taxi bilar bötfälls, har de immunitet?

När man kör lagstadgade 60 km kommer varenda långtradare och nästa alla personbilar och kör om . Hastigheten ligger mellan 80 och 90 km/tim. Sedan har vi de som är allra duktigast som fräser på i hundra och mer.

Varför tillåts detta att fortgå år efter år?

Svaret är nog att laglösheten tillåts att breda ut sig på alla områden i Sverige så varför skulle trafiken vara ett undantag?

Garm

Varför endast en fortkörare?

Orkade man inte med mera, man får ju gå ur bilen när man kollar hastigheten. Den som åkte fast kanske gör en anmälan om diskriminering eftersom 95 procent kör för fort och det verkar vara tillåtet generellt.

Man ser aldrig att långtradare eller taxi bilar bötfälls, har de immunitet?

När man kör lagstadgade 60 km kommer varenda långtradare och nästa alla personbilar och kör om . Hastigheten ligger mellan 80 och 90 km/tim. Sedan har vi de som är allra duktigast som fräser på i hundra och mer.

Varför tillåts detta att fortgå år efter år?

Svaret är nog att laglösheten tillåts att breda ut sig på alla områden i Sverige så varför skulle trafiken vara ett undantag?

Garm

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.