2016-05-03 06:00

2016-05-03 06:00

Ta hand om kattbajset

OLÄGENHET

Jag börjar bli trött på alla oansvariga kattägare som bara släpper ut sin katt, låter den skita i grannars villa tomter. Ska ni ha katt, flytta till landet. Eller ta katten i koppel och bemöda er att gå ut med den, som hundägare gör. Ta med en plastpåse och ta upp skiten efter er. Detta för allas trevnad !

Boende i Aggerud

Jag börjar bli trött på alla oansvariga kattägare som bara släpper ut sin katt, låter den skita i grannars villa tomter. Ska ni ha katt, flytta till landet. Eller ta katten i koppel och bemöda er att gå ut med den, som hundägare gör. Ta med en plastpåse och ta upp skiten efter er. Detta för allas trevnad !

Boende i Aggerud

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.