2016-04-19 06:00

2016-04-19 06:00

Att bry sig om räddar liv

LIVET: Medmänsklighet sprider sig som ringar på vattnet

Livet

Många visar mod och gör fantastiska insatser. Vi har många vardagshjältar. Jag har särskilt beundrat Erica Sjöström i Drifters under lång tid, för sitt otroliga sätt att bry sig och bjuda på sig själv som artist, musiklärare-pedagog. Hon är ambitiös och kunnig och samtidigt så öppen, enkel och ödmjuk. Hennes varma innerlighet berör på minsta cellnivå, smälter isberget inom oss: Erica Magi. Ett fint föredöme, ja medmänsklighet sprider sig som ringarna på vattnet.

Harry

Många visar mod och gör fantastiska insatser. Vi har många vardagshjältar. Jag har särskilt beundrat Erica Sjöström i Drifters under lång tid, för sitt otroliga sätt att bry sig och bjuda på sig själv som artist, musiklärare-pedagog. Hon är ambitiös och kunnig och samtidigt så öppen, enkel och ödmjuk. Hennes varma innerlighet berör på minsta cellnivå, smälter isberget inom oss: Erica Magi. Ett fint föredöme, ja medmänsklighet sprider sig som ringarna på vattnet.

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.