2016-04-01 06:00

2016-04-01 06:00

Tack för raka besked

STORA VALLA

Tack för ärlig och rak kommunikation från Nordström och Pedersen i Degerfors. Mycket intressant att bli lite mer insatt i hur resonemanget går i kommunen utan att bli ”mörkad”.

Nu till BB-frågan. Föreslår att vårt fina BB i Karlskoga hjälper Örebro och tager emot några blivande örebromammor för att lätta på trycket under semestertiden. Ett enkelt sätt att lösa och sparar många kronor.

Erik Lindfors

Tack för ärlig och rak kommunikation från Nordström och Pedersen i Degerfors. Mycket intressant att bli lite mer insatt i hur resonemanget går i kommunen utan att bli ”mörkad”.

Nu till BB-frågan. Föreslår att vårt fina BB i Karlskoga hjälper Örebro och tager emot några blivande örebromammor för att lätta på trycket under semestertiden. Ett enkelt sätt att lösa och sparar många kronor.

Erik Lindfors

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.