2016-03-31 06:00

2016-03-31 06:00

Tack Peter för ditt erkännande

DEGERFORS: Ytterligare 13 miljoner är inte bra

Stora Valla

Det är väl bra att vi är överens att Svensk elitfotbolls krav på arenor är orimliga och att du medger att jag har rätt när det gäller kostnadsberäkningen. Ditt påstående om att ni klarat arenakraven för 25 miljoner var således fel. Det tar väldigt många ord att säga det, i ditt svar, men tack ändå.

Jag är bekymrad för både kommunens och Degerfors IF del. Särskilt när man ser vad som händer både för Åtvidaberg och nu Mjällby. Att lägga ytterligare 13 miljoner kr utanför arenakraven är inte bra för någon på lång sikt.

Du skriver i ditt svar om kommunens visions arbete. Är glad att du/ni ägnar er åt det, men bekymrad att det omfattar ökad låneskuld och att kostnaden skjuts på framtidens innevånare. Du får gärna kalla mig dysterkvist, men skall man jobba med visioner skall man ta ansvar för dem, inte låna till dem och lämna kostnaden åt någon annan, det är visionslöst.

Rober Mörk (S)

Det är väl bra att vi är överens att Svensk elitfotbolls krav på arenor är orimliga och att du medger att jag har rätt när det gäller kostnadsberäkningen. Ditt påstående om att ni klarat arenakraven för 25 miljoner var således fel. Det tar väldigt många ord att säga det, i ditt svar, men tack ändå.

Jag är bekymrad för både kommunens och Degerfors IF del. Särskilt när man ser vad som händer både för Åtvidaberg och nu Mjällby. Att lägga ytterligare 13 miljoner kr utanför arenakraven är inte bra för någon på lång sikt.

Du skriver i ditt svar om kommunens visions arbete. Är glad att du/ni ägnar er åt det, men bekymrad att det omfattar ökad låneskuld och att kostnaden skjuts på framtidens innevånare. Du får gärna kalla mig dysterkvist, men skall man jobba med visioner skall man ta ansvar för dem, inte låna till dem och lämna kostnaden åt någon annan, det är visionslöst.

Rober Mörk (S)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.