2016-02-23 06:00

2016-02-23 06:00

Chaufförerna håller fartgränserna

KARLSKOGA KONTAKT/LEDSAGARSERVICE KARLSKOGA: Svar på insändare om servicelinjen

Trafik.

Jag åker flera gången i månaden med denna buss och jag upplever inte att chaufförerna kör för fort. Det kan ju vara upp till 10 stycken som åker med samtidigt och alla som åker med har olika tider och avdelningar som skall besökas.

Jag åker med som ledsagare och tycker att det är en bra service och att vi alla som åker med servicelinjen får åka med utan kostnad. Denna kostnad betalas via skatten som vi betalar in till landstinget.

Bussen är lite större så därför kan det upplevas att det skramlar i den. Vi sitter alla fastspända så säkerheten är stor. Chauffören håller fartgränserna. Dom är proffsiga yrkesmän. Omkörningarna görs säkert! Dubbla filer på flera ställen efter vägen gör omkörningarna extra säkra.

Morgan Sjölander

Jag åker flera gången i månaden med denna buss och jag upplever inte att chaufförerna kör för fort. Det kan ju vara upp till 10 stycken som åker med samtidigt och alla som åker med har olika tider och avdelningar som skall besökas.

Jag åker med som ledsagare och tycker att det är en bra service och att vi alla som åker med servicelinjen får åka med utan kostnad. Denna kostnad betalas via skatten som vi betalar in till landstinget.

Bussen är lite större så därför kan det upplevas att det skramlar i den. Vi sitter alla fastspända så säkerheten är stor. Chauffören håller fartgränserna. Dom är proffsiga yrkesmän. Omkörningarna görs säkert! Dubbla filer på flera ställen efter vägen gör omkörningarna extra säkra.

Morgan Sjölander

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.