2016-02-16 06:00

2016-02-16 11:37

Behövs en konstgräsplan till!

KARLSKOGA

Jag tycker vi borde skaffa en fotbollsplan till i Karlskoga på grund av två anledningar: För det första, fotbollsplanen ligger rätt så långt bort från Bråten och Sandviken.

Många gånger är det svårt att ta sig till konstgräset/Kemab om man inte har skjuts (bil/buss). Visst det går att cykla, men som nu på vintern är det väldigt svårt att cykla när det är en massa snö och is, plus att man ska cykla en lång bit.

För det andra är planen nästan jämt full av folk så ibland finns det inte plats för att ens spela fotboll, så då har man liksom åkt dit i onödan!

Så jag tycker vi borde bygga en konstgräsplan till här i Karlskoga. Mitt förslag är att man kan lägga en vid Immetorp. Immetorp har en grusplan med belysning på, så man skulle kunna lägga en konstgräsplan där. Då skulle belysning vara ett problem mindre och då skulle det kosta mindre!

Politiker tänkt till!

Vad vill ni ha?

Lösdrivande ungdomar eller fotbollsspelande?

Än så länge fotbollsspelande ungdom

Många gånger är det svårt att ta sig till konstgräset/Kemab om man inte har skjuts (bil/buss). Visst det går att cykla, men som nu på vintern är det väldigt svårt att cykla när det är en massa snö och is, plus att man ska cykla en lång bit.

För det andra är planen nästan jämt full av folk så ibland finns det inte plats för att ens spela fotboll, så då har man liksom åkt dit i onödan!

Så jag tycker vi borde bygga en konstgräsplan till här i Karlskoga. Mitt förslag är att man kan lägga en vid Immetorp. Immetorp har en grusplan med belysning på, så man skulle kunna lägga en konstgräsplan där. Då skulle belysning vara ett problem mindre och då skulle det kosta mindre!

Politiker tänkt till!

Vad vill ni ha?

Lösdrivande ungdomar eller fotbollsspelande?

Än så länge fotbollsspelande ungdom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.