2016-02-11 06:00

2016-02-11 06:00

Tack för all hjälp!

TACK FÖR ALL HJÄLP

Vi vill tacka vår grannfru Maj Britt för att vi har vårt hus kvar. Den 18 januari 2016 cirka 14.45 upptäckte hon att det brann inne och för fullt bakom vedboden. Hon kom och skrek att vi skulle komma ut. Det brinner för fullt. Grannkillen Adam ringde brandkåren. Det räddade mycket. Tack till Räddningstjänsten! Varför det brann är en gåta. Ingen el finns.

Vi tackar även vår vän Marita vid annat tillfälle.

Tusen tack!

SigBritt och Johnny Hållander

Vi vill tacka vår grannfru Maj Britt för att vi har vårt hus kvar. Den 18 januari 2016 cirka 14.45 upptäckte hon att det brann inne och för fullt bakom vedboden. Hon kom och skrek att vi skulle komma ut. Det brinner för fullt. Grannkillen Adam ringde brandkåren. Det räddade mycket. Tack till Räddningstjänsten! Varför det brann är en gåta. Ingen el finns.

Vi tackar även vår vän Marita vid annat tillfälle.

Tusen tack!

SigBritt och Johnny Hållander

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.